Protivpožarni aparat za gašenje računarske opreme "COMPUTER EDITION" 2kg | Vaz PP aparati

COMPUTER EDITION je protivpožarni aparat za gašenje ekološki i čist. Glavna komponenta je HFC236, HFC 227, HFC 134, priznati u NFPA 2001 i priznati od EPA bez limitacije. Ne ostavlja ostatak posle gašenja. Sigurni su za okolinu, ne oštećuju ozon i bezbedni su za ljude. Oni su idealna zamena za zabranjeni BCH halon 1211. Nije električno provodljiv, ne ostavljaja trag, ne proizvodi termalni šok i te je idealan i jedinstven za električnu opremu kao i druge vredne predmete jer neostavlja trag nakon gašenja.

Poredeći ga sa suvim prahom koji ostavlja puno praškastog ostatka i poredeći ga sa penom koji nemože biti korišćen za kompjutere, postaji jedinstven idealan proizvod. Ovi proizvodi su idealna protekcija za vredne prostorije, gde čistoća je esencijalna situacija, radnje, muzeji, biblioteke, arhivi, banke, sobe za kompjutere, oprema za telekomunikaciju, centrale. Pored brzog isparavanja gasa on je odličan za unutrašnje požare.

100% najniža cena! Namenjen kompjuterskoj opremi bez termalnog soka i daljeg oštećivanja opreme, arhivama, muzejima i neostavlja trag posle gašenja. Nudimo standardni atestiran pp aparat za racunarsku opremu COMPUTER EDITION zamena za halon, proizvodimo i ostale aparate s prahom S, CO2 protivpožarne aparate i drugo.

Agent
2 kg HFC gas
Radni pritisak
14 bar-a na 20 °C
Radna temperatura
-30°C ~ 60 °C
Vreme pražnjenja
>8 sekundi
Domet mlaza
2 ~ 3 m
Procena gašenja
2A:21B
Težina aparata
3.2 kg


Ostali aparati:

100% najniza cena. Proizvodimo sve vrste sertifikovanih pp aparata... | Profesionalna oprema Vise od 30 godina sa Vama. Ispunite formular i posaljite nam upit za zeljene proizvode!

POZOVI NAŠ BROJ 

ILI DRUGI BROJ